DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...

10 uitgangspunten

Deze tien uitgangspunten zijn bepalend voor de goede sfeer en het succes van Flextra:


 


1. Kennis van vakwerk.  Wij werken alleen in de branches waarvan we verstand hebben. We weten waarover we praten en verstaan ons vak.


 


2. Afspraak is afspraak. Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en onze werknemers. Wij zullen ons maximaal inspannen om tevredenheid te bewerkstelligen, met de garantie dat we gemaakte afspraken zullen nakomen.


 


3. Tijdige en correcte betaling. Voor onze medewerkers, onze leveranciers en voor derden hanteren wij een uitstekend betaalgedrag. Wij dragen tevens zorg voor tijdige afdrachten van onze premies aan GAK en fiscus en beschikken over een G-rekeningovereenkomst.


 


4. Behandel je medewerkers zoals jezelf behandeld wilt worden. We respecteren onze medewerkers, bieden een luisterend oor en denken mee in het oplossen van problemen. We bieden onze mensen professionele werkkleding voor een uitstekende bescherming.


 


5. Samenwerken. Wij kennen geen hiërarchie. We kunnen alleen iets bereiken als we samen aan dezelfde doelstellingen werken. De Flextra-Groep is van ons samen en iedereen is even belangrijk.


 


6. Met plezier naar het werk gaan. Naast hard werken, moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Inclusief pauzes en reistijd brengt u al snel 40% van uw tijd door op uw werk. Het kan dan ook niet anders dat plezier een belangrijke factor voor tevredenheid is.


 


7. Problemen willen wij maximaal voorkomen. In elke goedlopende organisatie komen desondanks problemen voor. Belangrijk is om het probleem te signaleren en direct aan een oplossing te werken.


 


8. Financieel gezond. Het is onze filosofie om eerst te sparen en dan te kopen. Door deze filosofie na te leven, zijn wij een financieel gezonde organisatie waar we trots op zijn.


 


9. Er is meer dan werken. De Flextra-Groep staat bekend om haar informele sfeer en organiseert diverse activiteiten om haar maatschappelijke verantwoordelijkheden te onderstrepen.


 


10. Een sterke groei. Onze marktbenadering, onze branchekennis en de kwaliteit van onze dienstverlening resulteren continu in groei. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers en onze eigen medewerkers dit noemen als zij ons bij anderen aanbevelen. Het verklaart de sterke groei.