Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...

Flextra Bouw

Flextra Bouw maakt onderdeel uit van De Flextra-Groep. De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de branche, met het besef dat vakmanschap schaars zou worden. De bouw is een zeer conjunctuurgevoelige sector met pieken en dalen. Flexibiliteit en kwaliteit van vaklieden speelt hierbij een grote rol. Niet voor niets is Flextra voor vele Bouw- en aannemingsbedrijven de vaste partner voor het leveren van deze vaklieden. 

 

We werken voor kleine tot grote bouwbedrijven en beschikken over een grote vaste kern van; timmerlieden, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, voegers, slopers, bouwopruimers en uitvoerende (UTA), die al jaren voor ons werken. Dit ten behoeve van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Bij de huidige marktomstandigheden is flexibiliteit in vaklieden van groot belang. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft.

 

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze vaklieden steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde bouwbedrijven.

 

De dienstverlening omvat; Uitzenden en pay-rolling. Veelal resulteert onze dienstverlening in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Het Flextra concept werkt. Snel inspelen op de marktvraag, permanente ontwikkeling van werknemers en flexibiliteit. Zo bent u altijd voorbereid op; pieken, dalen én ziekteverzuim.

 

Flextra Bouw weet gericht de vaklieden in te zetten die aansluiten op uw vraag. Op kantoor spreken wij uw vaktaal, kennen de verschillende disciplines en omstandigheden in de branche, de problemen maar vooral de oplossingen.

 

Ook voor de ondersteuning van uw projecten of de invulling van (tijdelijke) vacatures in andere functies binnen eerdergenoemde discipline en specialisaties zijn wij u graag van dienst.

 

Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel?  Neem dan direct contact op met uw  partner binnen Flextra Bouw. Door naar u te luisteren en aandacht te hebben voor onze vaklieden ontvangt u de dienstverlening die u verlangt en bij u past.

 

Contactpersonen:

 

Hoofdkantoor Barendrecht:

 

Marcel Kersseboom

+31(0)6- 19 98 30 36

marcel@flextra.nl

 

Kantoor Noord-Holland:

 

Michel Kapoen

+31(0)6 55 55 51 67

michel@flextra.nl

 

Kantoor Tilburg:

 

Dennis Broos
+31(0)6 46 42 12 16
dennis@flextra.nl

 

Michel Langenhuijsen

+31(0)6 44336244

michell@flextra.nl

 

Kantoor Groningen en Friesland:

 

Rob Setrodinomo

Regiomanager Noord

+31(0)6 27 44 44 67

rob@flextra.nl

 

Kantoor Gelderland:

 

Alco Ruisch

+31(0)6 18 49 89 00

alco@flextra.nl

 

Kantoor Regio Utrecht

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl

 

Kantoor Regio Oost

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl