Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...

Flextra Bouw

Flextra Bouw maakt onderdeel uit van De Flextra-Groep. De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de branche. Een goede vakman in de bouw herken je direct aan zijn gereedschap, de manier van werken én vooral zijn volgorde van werken. De combinatie van snelheid, nauwkeurigheid, het ruimtelijk inzicht en de beheersing over zijn gereedschap vormt zijn vakmanschap. Dit zijn allemaal zaken waarop Flextra selecteert.

 

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze vaklieden steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde bouwbedrijven.

 

Door goed voor onze vaklieden te zorgen en afspraken na te komen is Flextra uitgegroeid tot een financieel gezonde organisatie met 400 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 20 miljoen euro.

 

Flextra Bouw is gericht op het inzetten van vakbekwame  timmerlieden, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, voegers, slopers, bouwopruimers en uitvoerenden (UTA) in de woningbouw en utiliteit.  Dit gericht op renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Veelal resulteren onze opdrachten in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Ben jij een vakman in de Bouw en ben jij op zoek naar vast werk?

 

Flextra staat bekend om vast werk met waardering voor haar vaklieden. Wij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en goede doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten. Wij denken mee en vinden persoonlijke aandacht en zorg erg belangrijk. 

 

Daar waar noodzakelijk voor de uitvoering van het werk en onder bepaalde voorwaarden stellen wij bedrijfskleding en gereedschap ter beschikking. Niet voor niets hebben wij een grote vaste kern van vaklieden en opdrachtgevers waarmee wij al jaren naar wederzijdse tevredenheid samenwerken.

 

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten is Flextra Bouw continue op zoek naar geschikte kandidaten.

 

Wij bieden jou een afwisselende baan met de ruimte om jezelf te ontwikkelen, dit binnen een gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

 

Is werken in de bouw jouw passie? Solliciteer dan direct:

 

 

Contactpersonen:

 

 

Hoofdkantoor Barendrecht:

 

Marcel Kersseboom

+31(0)6 19 98 30 36

marcel@flextra.nl

 

Marcel van Slingerland

+31 (0)6 46 64 14 36

m.vanslingerland@flextra.nl

 

Kantoor Noord-Holland:

 

Michel Kapoen

+31(0)6 55 55 51 67

michel@flextra.nl

 

Kantoor Tilburg:

 

Dennis Broos
+31(0)6 46 42 12 16
dennis@flextra.nl

 

Michel Langenhuijsen

+31(0)6 44336244

michell@flextra.nl

 

Kantoor Groningen en Friesland:

 

Rob Setrodinomo

Regiomanager Noord

+31(0)6 27 44 44 67

rob@flextra.nl

 

Kantoor Gelderland:

 

Alco Ruisch

+31(0)6 18 49 89 00

alco@flextra.nl

 

Kantoor Regio Utrecht

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl

 

Kantoor Regio Oost

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl