Flextra uw partner in Engineering...
Flextra uw partner in Engineering...
Flextra uw partner in Engineering...

Flextra Engineering

Flextra Engineering maakt onderdeel uit van de Flextra-Groep. In het besef dat vakmanschap schaars zou worden, is de Flextra-Groep in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de branche. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze medewerkers steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde technische bedrijven.

 

Flextra Engineering is binnen de Flextra-Groep gericht op het inzetten van engineering- en tekenkamerpersoneel op mbo-, hbo- en tu-niveau in voornamelijk de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De focus is gericht op de volgende functies: tekenaar, tekenaar/constructeur, constructeur, engineer, calculator, werkvoorbereider en projectleider. De specialisaties zijn: machinebouw, apparatenbouw, beton- en staalconstructies, scheepsbouw, installatietechniek (W en E), productontwikkeling, piping, procestechniek, voertuigentechniek, offshore, energy, oil & gas en kunststoftechniek.

 

De dienstverlening omvat detacheren, werving & selectie en payrolling. Meestal resulteert onze dienstverlening in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Nederland heeft gebrek aan goede ervaren engineering en tekenkamer specialisten. Naast de eerdergenoemde dienstverleningsconcepten, bieden wij onze opdrachtgevers dan ook een oplossing voor hun personeelsproblemen met een uniek samenwerkingsverband, het zogenaamde "Kenniswerker Concept".

Met dit concept kunnen wij – en wij alleen – beschikken over een groot aantal internationale inkoopkanalen voor het binnenhalen van ervaren en startende werknemers met hbo+ en/of academische profielen. Wij vervullen hierbij een centrale rol in het totale proces van werving, selectie, screening, vervoer, huisvesting en sociale begeleiding van de betrokken werknemers. Ook faciliteren wij daar waar gewenst onder andere de mogelijkheid tot Skype-contact tussen opdrachtgever en kandidaat.

 

Flextra Engineering is de formele werkgever en werkt hierbij nauw samen met de IND, die ons adviseert en ondersteunt in de vaak complexe documentenstroom die een dergelijk concept met zich meebrengt. Het behoeft geen betoog dat alle kandidaten de Engelse taal meer dan voldoende beheersen.

 

Graag maken wij een afspraak met u om de specifieke uitgangspunten en voorwaarden van "Het Kenniswerker Concept" meer in detail met u te bespreken.

 

Voor al uw projecten beschikken wij over talent in engineering.

Flextra staat bekend om vast werk met waardering voor haar werknermers. Wij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en goede doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten. Wij denken mee en vinden persoonlijke aandacht en zorg erg belangrijk. Niet voor niets hebben wij een grote vaste kern van werknemers en opdrachtgevers waarmee wij al jaren naar wederzijdse tevredenheid samenwerken.Ook voor de ondersteuning van uw projecten of voor de invulling van (tijdelijke) vacatures in andere engineeringfuncties binnen eerdergenoemde disciplines en specialisaties zijn wij u graag van dienst.

 

Bent u op zoek naar engineeringpersoneel, dan kan u contact opnemen met uw engineeringpartner binnen Flextra Engineering.

 

 

Contactpersonen:

 

Hoofdkantoor Barendrecht:

 

Willie van Mil

06 - 39 11 44 55

willie@flextra.nl