Flextra uw partner in Engineering...
Flextra uw partner in Engineering...
Flextra uw partner in Engineering...

Flextra Engineering

Flextra Engineering maakt onderdeel uit van de Flextra-Groep. In het besef dat vakmanschap schaars zou worden, is de Flextra-Groep in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de branche.

 

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze werknemers steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde technische bedrijven. Door goed voor onze werknemers te zorgen en afspraken na te komen, is Flextra uitgegroeid tot een financieel gezonde organisatie met 400 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 20 miljoen euro.

 

Flextra Engineering is binnen de Flextra-Groep gericht op het inzetten van engineering- en tekenkamerpersoneel op mbo-, hbo- en tu-niveau en wel voornamelijk in de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De focus is gericht op de volgende functies: tekenaar, tekenaar/constructeur, constructeur, engineer, calculator, werkvoorbereider en projectleider. De specialisaties zijn: machinebouw, apparatenbouw, beton- en staalconstructies, scheepsbouw, installatietechniek (W en E), productontwikkeling, piping, procestechniek, voertuigentechniek, offshore, energy, oil & gas en kunststoftechniek.

 

De dienstverlening omvat detacheren, werving & selectie en payrolling. Meestal resulteert onze dienstverlening in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Ben jij een talent in engineering en ben jij op zoek naar vast werk?

Flextra staat bekend om vast werk met waardering voor haarwerknemers. Wij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en goede doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten. Wij denken mee en vinden persoonlijke aandacht en zorg erg belangrijk. Niet voor niets hebben wij een grote vaste kern van werknemers en opdrachtgevers waarmee wij al jaren naar wederzijdse tevredenheid samenwerken.

 

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

De werkzaamheden worden afhankelijk van de aard en het niveau van de functie meestal uitgevoerd in een moderne 2D / 3D CAD omgeving.

 

Is werken in de engineering jouw passie? Solliciteer dan direct:

 

 

Contactpersoon:

 

Kantoor Tilburg:

 

Dennis Broos
06- 46 42 12 16
dennis@flextra.nl