De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!

GEEN SGA VAKDAGEN IN VENRAY

De geplande tweede editie van de Schilder, Glas en Afbouw (SGA) Vakdagen in Venray gaat niet door. Het driedaagse evenement, dat van 22 tot en met 24 januari 2013 op de agenda staat, blijkt onvoldoende in trek bij potentiële exposanten.

 

"We hebben moeten constateren dat er onvoldoende animo is om een volwassen beurs neer te kunnen zetten", licht beursmanager Lejla Mistric toe.

 

"Voor nu is de beurs in Venray van de agenda, wat de toekomst nog kan brengen weten we nooit. Natuurlijk is het wel de bedoeling om in de toekomst de SGA Vakdagen in Venray ook op de kaart te krijgen zoals die in Gorinchem en Hardenberg. Alleen momenteel is het er nog niet de tijd voor."

 

Van 24 tot en met 26 januari 2012 vond de eerste editie van de SGA Vakdagen in de Evenementenhal te Venray plaats. Met Venray als derde locatie van de SGA Vakdagen dacht de organiserende Evenementenhal Holding BV landelijke dekking voor zijn beursformule te bewerkstelligen. De eerste editie trok een kleine veertig exposanten en in totaal 2.668 bezoekers. De tweede editie in 2013 komt er nu dus niet.

 

Desgevraagd meldt Mistric dat de beurs SGA Vakdagen in Hardenberg, van 5 tot en met 7 maart 2013, gewoon doorgaat.

 

Bron: www.schildersvak.nl