De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!

Landelijke Schildersdag 2012

Studie Club Schilders (SCS) organiseert dit jaar haar landelijke dag op 6 oktober 2012 onder de naam Landelijke Schildersdag 2012, met als thema ‘Industrieel Erfgoed’.

 

De dag vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven en de organisatie is in handen van SCS Zuid-Oost Brabant die dit jaar haar 40-jarige bestaan viert.

Het programma op 6 oktober begint om 09.30 uur en eindigt omstreeks 16.00 uur.

 

Verhogen van de deskundigheid wordt door SCS, naast thema avonden, jaarlijks in de vorm van een vakwedstrijd in verschillende categorieën ten uitvoering gebracht. Tijdens de vakwedstrijd meten leden hun vakmanschap aan dat van anderen en verhogen hierdoor hun eigen vakmanschap. Tijdens deze dag is ook de prijsuitreiking van de vakwedstrijd.

 

Genodigd zijn alle geïnteresseerden in de vakwedstrijd, deelnemers vakwedstrijd, het vakonderwijs (Schilder^sCool, ROC, Schildersopleiding Regio Peelland) met haar leerlingen, schilders-/onderhoudsbedrijven, opleidingsadviseurs (Savantis), vertegenwoordigers uit de verfindustrie, adviesbureaus van vastgoedbeheerders en Fosag.

 

Eventueel geïnteresseerden voor de vakwedstrijd zie www.schildersdag2012.nl. De werkstukken dienen voor 1 juni 2012 bij Savantis te worden ingediend.

 

Bron:schildersvakkrant