Start Nationale SchildersVakprijs 2012

Vanaf heden is de inschrijving voor de Nationale SchildersVakprijs 2012 geopend, de prijs voor vaktrots in de schildersbranche. Projecten in het nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk en decoratieschilderwerk kunnen worden ingezonden. Een paar zaken zijn veranderd.

 

Dit jaar zal voor het eerst geen inspecteur van het Verf Advies Centrum de genomineerde projecten bezoeken. Hans Koster, directeur van het Verf Advies Centrum is tot de vakjury toegetreden, die toch al heel veel verftecnische expertise combineerde. Wel zullen dit jaar álle opdrachtgevers van álle ingezonden projecten per mail een uitnodiging krijgen om mee te doen aan een onderzoek van SchilderKTV, het klanttevredenheidsonderzoeksysteem voor de schildersbranche. Wordt het project genomineerd, dan wordt de opdrachtgever nogmaals apart door SchilderKTV gebeld voor een diepgaander tevredenheidsonderzoek.

 

Stemmen

Net als vorig jaar zijn er weer vijf prijzen te vergeven: drie juryprijzen voor elke categorie (nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, decoratieschilerwerk), een juryprijs voor de over-all winnaar én een winnaar van de publieksprijs: mensen kunnen op de genomineerde projecten stemmen via deze website.

 

Duidelijk

De inschrijving is nu geopend. Meer informatie én het elektronisch inschrijfformulier zijn hier te vinden. Inschrijven kan dus onmiddellijk, waarbij ook meteen foto's kunnen worden meegestuurd. De jury kan niet genoeg benadrukken dat ze de inzendingen alleen beoordeelt aan de hand van het ingezonden materiaal. Een heldere omschrijving van het werk. Een duidelijke motivatie waarom het werk de prijs zou moeten winnen en duidelijke foto's kunnen het verschil maken tussen winst en verlies.

 

Winnaars

Spoedig na 1 september zullen de genomineerden bekend worden gemaakt. Van de projecten worden films gemaakt, vanaf oktober kan het publiek op de projecten stemmen. Bekendmaking van de winnaars volgt op 22 november.