FME sluit Raamovereenkomst met Flextra Engineering

 

 

 

 

Flextra Engineering en FME hebben op 19 april 2013 een Raamovereenkomst gesloten waarmee een meerjaren samenwerking formeel is bekrachtigd.

 

Wij zijn er trots op door FME te worden gezien als een professionele en betrouwbare partner voor de invulling van de capaciteitsvraagstukken vanuit de FME lidbedrijven, aldus Willie van Mil, bedrijfsdirecteur van Flextra Engineering.

 

FME

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie en behartigd de belangen van 2.500 lidbedrijven. Dagelijks werken zo’n 225.000 medewerkers bij de FME lidbedrijven.

 

FME beoogt in de samenwerking met Flextra Engineering een verdere professionalisering van haar dienstverlening, bij te dragen aan een betere concurrentiepositie van haar leden en een goede positionering in het algemeen van de technologische industrie in Nederland

Kijk voor meer informatie op www.fme.nl

 

Flextra Engineering

Flextra Engineering zal zich in de samenwerking richten op de landelijke inzet van jong talent en ervaren professionals op MBO-, HBO en / of TU-niveau voor langdurige en uitdagende projecten  met uitzicht op vast werk binnen alle vakgebieden van de Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek. Dit onder meer voor bedrijven zoals; IHC Merwede, Stork Technical Services Nederland en TBI Holding.

 

Samenwerking

Deze landelijke samenwerking biedt Flextra Engineering vele nieuwe kansen. Te denken hierbij valt aan afwisselende projecten, uitdagende functies en bovenal aan continuïteit en carrièremogelijkheden voor engineering professionals bij topbedrijven in Nederland. Dit zowel lokaal, regionaal als landelijk.
 

Dutch Technology Powered by Flextra Engineering