DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...

Opdrachtgevers

De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte vakmensen, met het besef dat vakmanschap schaars zou worden.

 

De 4 vakgebieden waar De Flextra-Groep zich op richt zijn;

  1. Schilders
  2. Bouw
  3. Techniek & Metaalconservering
  4. Engineering

Voor schilders... door schilders

 

Flextra Schilders is gericht op het inzetten van vakbekwame gespecialiseerde schilders met als focus de specialisaties onderhoud en nieuwbouw. Een echte schilder herkent u aan de wijze waarop hij zijn kwast in zijn hand houdt, de snelheid van het besnijden, de volgorde van werken en zijn materiaalkennis. Hij weet wanneer er met alkydhars- of acrylaatverf moet worden gewerkt.

 

Maar er komt meer bij kijken; vooruit denken, inzicht, het juiste werktempo, zelfstandigheid, de collegialiteit om samen te werken en de flexibiliteit om de juiste behandeling te geven die u als opdrachtgever vraagt. Allemaal zaken waar Flextra op selecteert.

 

Bouwen op vertrouwen...

 

Flextra Bouw werkt voor kleine tot grote bouwbedrijven en beschikkt over een grote vaste kern van; timmerlieden, loodgieters, monteurs WTB & E, stukadoors, tegelzetters, voegers, slopers, bouwopruimers, uitvoerende (UTA), loodgieters en monteurs installatietechniek WTB & E, die al jaren voor ons werken. Dit ten behoeve van nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

 

Bij de huidige marktomstandigheden is flexibiliteit in vaklieden van groot belang. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft.

 

Flextra werkt duurzaam in techniek...

 

Flextra Techniek en Metaalconservering is binnen de Flextra-Groep gericht op het inzetten van ervaren vaklieden die al jaren voor ons werken in de metaal (conservering), de installatietechniek en de industrie.

 

Onze vaklieden zijn overwegend werkzaam in de functie van loodgieter, isolatieplaatopzetter, constructieschilder, CV monteur, steigerbouwer, straler, elektromonteur, pijpfitter, verfspuiter, dakdekker, lasser, jachtschilder, sprinklermonteur of flensmonteur. Het Flextra concept werkt! Snel inspelen op de marktvraag, permanente ontwikkeling van medewerkers en flexibiliteit, zo bent u altijd voorbereid op; pieken, dalen én ziekteverzuim. Flextra ademt Techniek.

 

Flextra uw partner in Engineering…

 

Flextra Engineering is binnen de Flextra-Groep gericht op het inzetten van engineering- en tekenkamerpersoneel op mbo-, hbo- en tu-niveau in voornamelijk de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

 

De focus is gericht op de volgende functies: tekenaar, tekenaar/constructeur, constructeur, engineer, calculator, werkvoorbereider en projectleider. De specialisaties zijn: machinebouw, apparatenbouw, beton- en staalconstructies, scheepsbouw, installatietechniek (W en E), productontwikkeling, piping, procestechniek, voertuigentechniek, offshore, energy, oil & gas en kunststoftechniek. Zoekt u talent in Engineering dan is Flextra uw partner.

 

Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel? Neem dan direct contact op met uw verantwoordelijk partner binnen van uw vakgebied. Door naar u te luisteren en aandacht te hebben voor onze werknemers ontvangt u de dienstverlening die u verlangt en bij u past. Dat is Flextra!

 

Schilders - Bouw – Techniek & Metaalconservering - Engineering