DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...

Werken

De voordelen van werken bij Flextra.

Bij Flextra werken ruim 400 werknemers, waarvan een groot deel in vaste dienst. De combinatie van een laagdrempelige en vriendelijke sfeer op kantoor, een goede vakkennis binnen onze organisatie, gestructureerde processen en een klantgerichte aanpak maken ons uitermate interessant voor ambitieuze en ervaren werknemers, maar ook voor jong talent.

Wij weten als geen ander dat goed personeel schaars is. Daarom koesteren wij onze werknemers, bieden hen de zekerheid van interessant werk en de ruimte zich continu te ontwikkelen. Ontwikkel mee en solliciteer op een functie binnen uw vakgebied. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een branchegerelateerd pensioen, gerichte scholingstrajecten en een marktconform salaris. Flextra neemt haar werknemers serieus, denkt mee en vindt persoonlijke aandacht en zorg belangrijk. Naast hard werken is er ook aandacht voor ontspanning en wij organiseren daartoe verschillende activiteiten.

Deelt u uw passie en vakmanschap met Flextra? Reageer dan op onze actuele vacatures, zodat ons groeiend aantal opdrachtgevers kan blijven rekenen op kwaliteit en onderscheid door vakmanschap. Natuurlijk is het ook mogelijk ons een open sollicitatie te sturen.

Plezier in het werk speelt een belangrijke rol. Het kenmerkt de sfeer op de werkvloer en op kantoor. Wij ontmoeten u graag in ons unieke Flextra Grand Cafe!

Bel 0180-644033 en vraag naar uw contactpersoon binnen uw vakgebied.