DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...
DOOR VAKLIEDEN... VOOR VAKLIEDEN...

Werknemers

De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte vakmensen, met het besef dat vakmanschap schaars zou worden.

 

De 4 vakgebieden waar De Flextra-Groep zich op richt zijn;

  1. Schilders
  2. Bouw
  3. Techniek & Metaalconservering
  4. Engineering

Voor schilders … door schilders

 

Een echte schilder herken je aan de wijze waarop hij zijn kwast in zijn hand houdt, de snelheid van het besnijden, de volgorde van werken en zijn materiaalkennis. Hij weet wanneer er met alkydhars- of acrylaatverf moet worden gewerkt. Maar er komt meer bij kijken; vooruit denken, inzicht, het juiste werktempo, zelfstandigheid, de collegialiteit om samen te werken en de flexibiliteit om de juiste behandeling te geven die de opdrachtgever vraagt. Allemaal zaken waar Flextra op selecteert.

 

Flextra Schilders is gericht op het inzetten van jong talent en vakbekwame onderhoudsschilders, nieuwbouwschilders, constructieschilders, renovatieschilders, behangers, houtrotherstellers en spuiters. Meestal resulteren onze opdrachten in een uiteindelijk vaste aanstelling bij Flextra Schilders. Flextra stelt zich graag aan jou voor!

 

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct.

 

 

Bouwen op vertrouwen...

 

Flextra Bouw is gericht op het inzetten van vakbekwame timmerlieden, stukadoors, tegelzetters, voegers, slopers, bouwopruimers, loodgieters, monteurs installatietechniek WTB & E en uitvoerenden (UTA) in de woningbouw en utiliteit. Dit gericht op renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

 

Veelal resulteren onze opdrachten in een uiteindelijk vaste aanstelling. Een goede vakman in de bouw herken je direct aan zijn gereedschap, de manier van werken én vooral zijn volgorde van werken. De combinatie van snelheid, nauwkeurigheid, het ruimtelijk inzicht en de beheersing over zijn gereedschap vormt zijn vakmanschap. Ben jij een vakman? Dan is Flextra op zoek naar jou!

 

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct.

 

 

Flextra werkt duurzaam in techniek …

 

Flextra Techniek & Metaalconservering is gericht op het inzetten van vakbekwame isolatieplaatopzetters , steigerbouwers, pijpfitters, flensmonteurs, lassers, stralers, verspuiters, jachtschilders, constructieschilders.CV monteurs, loodgieters, sprinklermonteurs, dakdekkers en elektromonteurs.

 

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers voornamelijk bij de uitvoering van hun, veelal langlopende projecten, in de metaal (conservering), de installatietechniek en de industrie. Daar waar noodzakelijk voor de uitvoering van het werk en onder bepaalde voorwaarden stellen wij bedrijfskleding en gereedschap ter beschikking. Staat veiligheid en kwaliteit ook bij jou hoog in het vaandel bel dan naar jouw contactpersoon binnen Flextra!

 

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct.

 

 

Flextra uw partner in Engineering…

 

Flextra Engineering is binnen de Flextra-Groep gericht op het inzetten van engineering- en tekenkamerpersoneel op mbo-, hbo- en tu-niveau en wel voornamelijk in de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

 

De focus is gericht op de volgende functies: tekenaar, tekenaar/constructeur, constructeur, engineer, calculator, werkvoorbereider en projectleider. De specialisaties zijn: machinebouw, apparatenbouw, beton- en staalconstructies, scheepsbouw, installatietechniek (W en E), productontwikkeling, piping, procestechniek, voertuigentechniek, offshore, energy, oil & gas en kunststoftechniek. Beschik jij over talent en passie in Engineering. Bel Flextra!

 

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct.

                          

 

Over Flextra...

 

Flextra staat bekend om vast werk met waardering voor haar werknemers. Wij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en goede doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten. Wij denken mee en vinden persoonlijke aandacht en zorg erg belangrijk. Dat is Flextra!

 

Schilders - Bouw – Techniek & Metaalconservering - Engineering