Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...
Bouwen op vetrouwen...

Aftellen tot de Dag van de Bouw

Het aftellen is begonnen naar 2 juni, wanneer voor de zevende keer de Dag van de Bouw wordt georganiseerd. Ondanks de moeilijke tijden waarin de sector verkeert en er navenant minder bouwactiviteiten in Nederland plaatsvinden zijn er toch ruim 220 projecten aangemeld.

De free publicity trein is al goed op gang gekomen met onder meer artikelen in de landelijke en regionale pers. Op steeds meer plekken zijn de spandoeken te zien waarmee duidelijk wordt gemaakt aan passanten en omwonenden dat daar een project voor een breed publiek opengaat. Het aantal telefoontjes vanuit de ledenkring neemt ook fors toe, een teken dat op steeds meer plekken de organisatie daadwerkelijk ter hand wordt genomen.

Met het ministerie van Binnenlandse Zaken worden de puntjes op de i gezet voor de officiële opening door minister Spies in, dit keer, Alphen aan den Rijn. Kortom het gonst van de activiteiten. Bouwend Nederland en haar leden zijn er klaar voor om wederom een breed en geïnteresseerd publiek te ontvangen om hen deelgenoot te maken van de hoogstandjes die bouw- en infra ondernemingen kunnen uitvoeren.

 

Bron: www.bouwendnederland.nl