Flextra voor de Infra

De infra is een sector met veel pieken en dalen en wat gaat en staat met de juiste vaklieden. Niet voor niets is Flextra sinds 1997 voor veel aannemers in de infrabranche de vaste partner voor het leveren van vaklieden. We werken van de kleinste tot de grootste infra aannemers en beschikken over een grote vaste kern van Vop-ers, Vp-ers , Avp-ers , uitvoerders en leermeesters die al jaren voor ons werken. In de huidige marktomstandigheden is zekerheid en stabiliteit in vaklieden in de infra van groot belang. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft.

Bouwen op vertrouwen
Bouwen op vertrouwen betekent dat als u vaklieden voor de infra nodig heeft, u erop kunt vertrouwen dat u ook echt de juiste vaklieden krijgt. Doordat onze infraspecialisten bij Flextra op kantoor daadwerkelijk uit het vakgebied komen kunnen wij u het vertrouwen geven dat wij de juiste vakman op de juiste plek zullen plaatsen. Maar wij realiseren ons ook dat wij dit vertrouwen eerst bij u moeten verdienen.

Wij spreken uw vaktaal
Zoekt u een vakman voor de infra, dan verbinden wij u direct door met één van onze infraspecialisten. Zo krijgt elk aannemer zijn eigen contactpersoon, die uw vaktaal spreekt, uw bedrijf door en door kent en weet wat voor eisen u stelt. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, zal onze specialist doorvragen. Om wat voor werk gaat het , combi werk , hoge druk , dienstleidingen , midden spanning etc.

Juiste vakman op de juiste plek
Net zoals u zelf rekening houdt met de kwaliteiten van uw eigen werknemers, maken wij op basis van uw aanvraag ook een keuze uit onze beschikbare vaklieden die wij door en door kennen. En hebben wij een keer iemand nieuw aangenomen, wij willen immers groeien, dan krijgt u dit eerlijk van tevoren te horen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vakman op de juiste plek krijgt.

Kennis maken of direct vaklieden voor de Infratechniek nodig?
Maak dan nu kennis met één van onze bouwspecialisten en vraag naar onze zeer scherpe tarieven en WKA-gegevens. Heeft u nu al direct vaklieden voor in de infra nodig? Bel ons op 0180-644033 en laat ons bewijzen dat wij verstand van de infra hebben. Wij zijn u graag van dienst!

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok