Flextra voor de bouwsector

De bouw is een zeer conjunctuurgevoelige sector met pieken en dalen en wat gaat en staat met de juiste vaklieden. Niet voor niets is Flextra sinds 1997 voor veel bouw- en aannemingsbedrijven de vaste partner voor het leveren van vaklieden in de bouw. We werken met de kleinste tot de grootste aannemers en beschikken over een grote vaste kern timmerlieden, houtrotsaneerders, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, metselaars, voegers, restaurateurs, slopers, bouwopruimers en uitvoerenden (UTA) die al jaren voor ons werken. In de huidige marktomstandigheden is flexibiliteit in vaklieden in de bouw van groot belang. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft.

Bouwen op vertrouwen

Bouwen op vertrouwen betekent dat als u vaklieden voor de bouw nodig heeft, u erop kunt vertrouwen dat u ook echt de juiste vaklieden krijgt. Doordat onze bouwspecialisten bij Flextra op kantoor daadwerkelijk uit de bouw komen, kunnen wij u het vertrouwen geven dat wij de juiste vakman op de juiste plek zullen plaatsen. Maar wij realiseren ons ook dat wij dit vertrouwen eerst bij u moeten verdienen. 

Bonnenwerk of een verbouwing? 

Zoekt u een timmerman? Dan verbinden wij u direct door met één van onze bouwspecialisten. Zo krijgt elk bouwbedrijf of aannemer zijn eigen contactpersoon, die uw bedrijf door en door kent en weet wat voor eisen u stelt. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, zal onze bouwspecialist doorvragen. Om wat voor werk gaat het? Betreft het onderhoud, renovatie of is het nieuwbouw? Is het stelwerk, bonnen- of mutatiewerk voor de woningbouwvereniging of gaat om een bekisting?

Juiste vakman op de juiste plek
Net zoals u zelf rekening houdt met de kwaliteiten van uw eigen werknemers, maken wij op basis van uw aanvraag ook een keuze uit onze beschikbare vaklieden die wij door en door kennen. En hebben wij een keer iemand nieuw aangenomen, wij willen immers groeien, dan krijgt u dit eerlijk van tevoren te horen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vakman op de juiste plek krijgt.

Vaktaal

Bij Flextra leveren we u niet alleen de juiste vaklieden, we spreken ook op kantoor uw vaktaal. Sla gerust een bouwtekening open en spreek in uw eigen bouwtaal, wij weten waar het over gaat. Bovendien zijn wij servicegericht en klantvriendelijk.

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok