Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het werk dat bij jou past én bij jou in de buurt is

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op ikhebinteresse@flextra.nl

Infra

Ben jij die vakman uit de Infra op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren Infra vakman, hebt de nodige ervaring opgedaan in de infra en wilt de juiste waardering voor jouw vakmanschap. Jij zoekt vast en langdurig werk in de infra tegen een uitstekend salaris met veel (Fl)extra’s en een goed pensioen. Natuurlijk wil jij het vakwerk wat jij leuk vindt en waar je goed in bent en dan ook nog eens dicht bij jouw woonplaats. Hier onder vind je de mooiste vacatures.

Wij hebben waardering voor jou vakmanschap!

Bij Flextra staan we bekend om onze vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige laagdrempelige sfeer. Onze accountmanager komen uit de infra, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij altijd werk hebt in de infra. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer naar je werk, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het allemaal voor je.

Jij verdient professionele werkkleding

Doordat wij uit de infra komen, weten wij hoe belangrijk het is om prettig zittende en professionele werkkleding- en schoenen te dragen. Vanzelfsprekend wil jij er ook op je werk verzorgd en trendy uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor de infravaklieden van Flextra een trendy professionele werkkledinglijn ontworpen met lichte comfortabele S3 werkschoenen. Jij krijgt deze allemaal gratis zolang jij voor Flextra in de infra werkt.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Vele vaklieden in de infra hebben hun 12,5-jarig jubileum bij Flextra al mogen vieren. Wij gaan ook graag met jou die samenwerking aan.  Wil jij waardering voor jouw vakmanschap als schilder en langdurig vast werk? Bekijk dan onderstaande infra vacatures, laat je gegevens achter of bel ons. Je kan direct starten.  

Ben jij een ZZP’er in de Infra op zoek naar mooie projecten tegen een uitstekende en snelle betaling, klik dan HIER!

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig werk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook Instagram TikTok