Ga terug

ZZP Schilder

Jij als ZZP schilder of freelance schilder hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende schilderswerkzaamheden zoals: Afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kan strak en snel besnijden. Ook kan jij zelf veilig een rolsteiger opbouwen en op een nette manier communiceren met de opdrachtgevers. Jij kan aan de hand van een verftechnisch advies geheel zelfstandig een schildersproject opleveren binnen de afgesproken tijd en conform de afgesproken kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend denk jij vooruit, maak jij een praktische werkindeling en houd jij rekening met het droge werk.

Als allround ZZP schilder lever jij geheel zelfstandig een mooi en goed stuk schilderwerk af binnen de afgesproken opleveringstermijn.  

De Flextra-Groep staat als sinds 1997 bekent als de snelst betalende opdrachtgever voor ZZP schilders. Alles gebeurt conform de Nederlandse wetgeving en volgens de voorschriften van de belastingdienst. Vooraf toetsen wij je ondernemerschap en leggen dit voor beide partijen vast in heldere contracten, zodat er juridisch en fiscaal geen enkele onduidelijkheid kan zijn over het ondernemerschap.

ZZP’ers werken graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de zelfstandige schilder ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor De Flextra-Groep betekent:

  • Mooie langdurige schildersprojecten.
  • Schildersprojecten door heel Nederland en altijd vlakbij jouw vestigingsplaats.
  • Uitstekende tarieven.
  • Jij bepaalt zelf welk schilderwerk je uit wilt voeren of dit nu particulier, onderhoud, renovatie of nieuwbouw is.
  • Altijd super snel en op tijd je facturen betaald.
  • Werken voor een zeer professionele schilder organisatie, met accountmanagers die jouw schilderstaal spreken. 

Wil jij als vakkundige ondernemer ook een mooie schilderopdracht binnen halen? Wil jij ook dat jouw facturen altijd binnen 7 dagen betaald worden? Laat dan hier je gegevens achter. We gaan graag met je in gesprek.

* = Verplichte velden