Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het schilderswerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op ikhebinteresse@flextra.nl

Schilder Vacatures

Vacature schilder. Ben jij die vak schilder op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren schilder, hebt passie en oog voor het schildersvak en wilt waardering voor jouw schildervakmanschap. Jij zoekt vast schilderwerk tegen een uitstekend salaris met vele (Fl)extra’s en met een goed pensioen. Natuurlijk wil jij het schilderwerk wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en dicht bij jouw woonplaats. Hieronder vind je de mooiste schilder vacatures.

Wij hebben waardering voor jouw vakmanschap!

Bij Flextra staan we bekend om de vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige en laagdrempelige sfeer. Wij komen zelf uit het schildersvak, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij als vak schilder altijd werk hebt. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer naar je werk, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het allemaal voor je. Hieronder vind je mooie schilder vacatures.

Jij verdient professionele schilderskleding als schilder.

Doordat wij zelf uit de schildersbranche komen, weten wij hoe belangrijk het is om goed zittende professionele werkkleding en werkschoenen te dragen. Vanzelfsprekend wil jij als schilder er ook op je werk verzorgd en trendy uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor de schilders van Flextra een mooie trendy professionele werkkledinglijn ontworpen met lichte comfortabele S3 werkschoenen. Jij krijgt deze helemaal gratis zolang jij als vakschilder voor Flextra werkt.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking, jij ook?

Vele schilders hebben hun 12,5-jarig jubileum al bij Flextra mogen vieren. Wij gaan ook graag met jou die langdurige samenwerking aan. Wil jij waardering voor jouw vakmanschap als schilder en langdurig vast werk? Bekijk dan onderstaande schilder vacatures, laat je gegevens achter of bel ons. Je kan direct starten.  

Ben jij een ZZP’er Schilder op zoek naar mooie projecten tegen een uitstekende en snelle betaling, klik dan HIER!

Wil jij het schildersvak gaan leren kijk dan HIER voor een praktijkopleiding voor gezel schilder en ga werken via Flextra en leren tegelijk via het Techniekcollege.

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig schilderwerk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook Instagram TikTok