Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het timmerwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op info@flextra.nl

Timmerman Vacatures

Ben jij die timmerman op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren timmerman, hebt passie en oog voor het timmermansvak en wilt waardering voor jouw vakmanschap. Jij zoekt vast timmerwerk tegen een goed salaris met veel (Fl)extra’s! Natuurlijk wil jij het timmerwerk wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en dicht bij jouw woonplaats. Hieronder vind je de mooiste timmerman vacatures.

Wij hebben waardering voor jouw vakmanschap!

Wij komen zelf uit de bouw, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij als professionele timmerman altijd werk bij jou in de buurt hebt. Daarnaast betalen wij altijd stipt op tijd en of het nu gaat om vervoer naar je werk, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het allemaal voor je.

Timmerlieden verdienen professionele werkkleding

Doordat wij zelf uit de bouw komen, weten wij hoe belangrijk het is om goed zittende professionele werkkleding en werkschoenen te dragen. Vanzelfsprekend wil jij als timmerman er ook op je werk verzorgd en trendy uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor de timmerlieden van Flextra een mooie trendy professionele werkkledinglijn ontworpen met lichte comfortabele S3 werkschoenen. Jij krijgt deze helemaal gratis zolang jij als vakbekwame timmerman voor Flextra werkt.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking, jij ook?

Vele timmerlieden hebben hun 10-jarig jubileum al bij Flextra mogen vieren. Wij gaan ook graag met jou een langdurige samenwerking aan. Interesse? Bekijk dan onderstaande timmerman vacatures, laat je gegevens achter of bel ons.

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig timmerwerk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = verplichte velden

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook