ZZP’ers

ZZP-vacatures – opdrachten – projecten

Sinds 1997 staat De Flextra-Groep al bekent als de betrouwbare en snelst betalende opdrachtgever voor Zzp’ers en freelancers in de schilders branche, bouw, vastgoedzorg, brandpreventie en techniek. Met 8 vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd de mooiste projecten bij jou in de buurt voor echte ZZP-vaklieden. Onze accountmanagers, die jouw vaktaal spreken, gaan graag met jou in gesprek om je een enkele projecten te laten zien, waar jij uit kunt kiezen en waar jij zelf een (uur)prijs voor kunt bepalen. Vervolgens bepaal jij hoe lang je bij ons wilt werken. Tijdens de opdrachten doen wij regelmatig een ondernemerscheck en leggen we dit schriftelijk vast. Hierdoor waarborgen we jouw zelfstandigheid. 

Alles gebeurt volgens de Nederlandse wetgeving en volgens de voorschriften van de belastingdienst. Vooraf toetsen wij het ondernemerschap en leggen dit voor beide partijen vast in heldere door de belastingdienst goedgekeurde DBA-contracten, zodat er juridisch en fiscaal geen enkele onduidelijkheid kan zijn over het ondernemerschap.

Zelfstandigen werken heel graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald. Wil jij als vakkundige ondernemer ook een mooie opdracht binnen halen? Wil jij ook dat jouw facturen binnen 7 dagen betaald worden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 0180-644033 dan verbinden wij je door naar de dichtstbijzijnde vestiging. Hieronder kan je ook op jouw specialisatie klikken en daar het zeer eenvoudige contactformulier invullen, dan bellen wij je direct terug: 

ZZP SchilderZZP TimmermanZZP ElektramonteurZZP TegelzetterZZP LoodgieterZZP Brandpreventiemonteur

Check HIER je zelfstandigheid op de site bij de belastingdienst.

LinkedIn Facebook Instagram TikTok