Flextra voor Opdrachtgevers

Als opdrachtgever, op zoek naar extra vakmanschap, wil je te maken hebben met een degelijke partij die uit jouw branche komt, die jouw vaktaal spreekt en die begrijpt om welk soort werk het gaat. Je wilt immers de juiste vakman op de juiste plek hebben. Daarnaast wil je met een betrouwbaar en integer bureau te maken hebben, dat de CAO naleeft, zijn afdrachten keurig doet en heel goed voor zijn vaklieden zorgt.

Daarnaast wil je ook niet te veel betalen en zaken doen met een partij die in jullie regio zit. Flextra heeft met 8 vestigingen in Nederland een landelijke dekking en biedt altijd een vestiging in uw regio, met vaklieden uit uw omgeving, zodat de reistijd minimaal is.

Flextra betaalt uitstekende salarissen, heeft een goede pensioenregeling, betaalt stipt op tijd, zorgt voor vervoer, verstrekt professionele, mooie en goed zittende werkkleding en zorgt voor alle PBM’s. Onze waardering voor hun vakmanschap zie je terug in hun betrokkenheid, de manier van veilig werken en in hun kennis en kunde op de werkvloer.

Vaklieden werken graag voor Flextra omdat ze weten dat we continu voor werk zorgen en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Niet voor niets hebben wij een heel grote vaste kern aan vaklieden voor ons werken, die elk jaar blijft groeien. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze vaklieden waarborgen.

Flextra is lid van de NBBU en de Stichting Normering Arbeid (SNA), NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. We staan bekend om onze kennis en kunde van de CAO’s en om onze betrouwbaarheid.

Wij begrijpen als geen ander dat elke branche zijn eigen vakkennis vereist en daarom hebben wij voor iedere branche onze eigen vakspecialisten in huis. Klik hieronder op uw branche en wij helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok