Ga terug

Flextra voor Opdrachtgevers

Als opdrachtgever op zoek naar extra vakmanschap, wil je te maken hebben met een degelijke partij die uit jouw branche komt, die jouw vaktaal spreekt en die begrijpt om welk soort werk het gaat. Je wilt immers de juiste vakman op je juiste plek. Daarnaast wil je met een betrouwbaar en integer bureau te maken hebben, die de CAO naleeft, haar afdrachten keurig doet en die heel goed voor haar vaklieden zorgt.

Daarnaast wil je ook niet te veel betalen en zaken doen met een partij die in jullie regio zit. Flextra heeft met 8 vestigingen in Nederland een landelijke dekking met altijd een vestiging in uw regio en met vaklieden uit uw omgeving, zodat de reistijd minimaal is.

Flextra betaald uitstekende salarissen, heeft een goede pensioenregeling, betaald stipt op tijd, zorgt voor vervoer, verstrekt professionele, mooie en goed zittende werkkleding en zorgt voor alle PBM’s. Onze waardering voor hun vakmanschap zie je terug in hun betrokkenheid, manier van veilig werken en in hun kennis en kunde op de werkvloer.

Vaklieden werken graag voor Flextra doordat ze weten dat we continu voor werk zorgen en dat alles in de puntjes verzorgt is. Niet voor niets hebben wij een hele grote vaste kern aan vaklieden voor ons werken, die elk jaar blijft groeien. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze vaklieden waarborgen.

Flextra is lid van de NBBU en de Stichting Normering arbeid (SNA), NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. We staan bekend om onze kennis en kunde van de CAO’s en om onze betrouwbaarheid.

Wij begrijpen als geen ander dat elke branche zijn eigen vakkennis vereist en daarom hebben wij voor iedere branche onze eigen vakspecialisten in huis. Klik hieronder op uw branche en wij helpen u graag verder.