Ga terug

Flextra HRM-totaalpakket

Desgewenst neemt De Flextra-Groep alle HRM-werkzaamheden voor u uit handen. Wij regelen alle dienstverbanden, doen de volledige loonadministratie, voeren het Arbo- en verzuimbeleid voor u uit en kunnen indien u wenst samen met u de planning van de werkzaamheden doen. U kiest er zelf voor of u de werknemers zelf wilt selecteren, dit samen met ons wilt doen of het volledig aan ons wilt overlaten.

Om de betrokkenheid te creëren met uw bedrijf voeren wij de sollicitatiegesprekken, contractbesprekingen en inschrijvingen bij u op kantoor uit.  Wekelijks kunnen wij bij u op kantoor de planning doornemen en bijstellen, alle vragen beantwoorden, het functioneren van de werknemers doornemen en hier in overleg met u actie op ondernemen.

Met heel veel succes voeren wij voor diverse opdrachtgevers dit Flextra HRM-totaalpakket uit, waardoor u als opdrachtgever zich alleen maar hoeft te focussen op het binnenhalen en begeleiden van de opdrachten. De ervaring leert dat de opdrachtgevers die dit totaalpakket afnemen veel betere rendementen zijn gaan draaien dan in de periode daarvoor toen zij nog zelf alle HRM-activiteiten moesten uitvoeren.

Daarnaast sluit u alle personeelsrisico’s uit, betaalt u alleen nog maar voor de gewerkte uren, heeft u geen last van dure en moeizame ontslagprocedures en heeft u altijd het juiste aantal mensen voor u aan het werkt. En dit afgestemd op de hoeveelheid werk wat u op dat moment moet uitvoeren en in de regio waar u op dat moment het werk heeft. Wilt u ook zonder stress en met een beter rendement ondernemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.