Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het werk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op info@flextra.nl

UTA MBO / HBO

Ben jij die UTA Professional die een team kan aansturen?

Jij, als UTA Professional, zoekt werk met een uitdaging. Werk waar jij de verantwoording en vrijheid voor krijgt om een team of project te laten slagen met jouw inzichten en waar je kunt doorgroeien. Natuurlijk wil jij daar uitstekend voor worden beloond, met zeer veel (fl)extra’s en een uitstekend pensioen. Daarnaast is een passende auto van de zaak mogelijk en dat allemaal bij een prettige en betrouwbare werkgever die in jou investeert en jouw vaktaal spreekt.

Wil jij die waardering die je als UTA Professional verdient?

Flextra is de specialist voor UTA professionals in de schilders branche, bouw, engineering, industrie, civiele techniek en elektro- en installatietechniek. We staan bekend om onze langdurige dienstverbanden, onze vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige laagdrempelige sfeer. Wij komen zelf uit het vak, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij als UTA Professional altijd werk hebt. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het voor je.

Wil jij ook in je toekomst investeren bij Flextra?

Vele UTA Professionals hebben hun 12,5-jarig jubileum bij Flextra al mogen vieren. Wij gaan ook graag met jou die samenwerking voor langere tijd aan. Zoek jij ook een professionele partij die met je meedenkt en investeert in jouw toekomst? Kijk dan op onderstaande vacatures, laat je gegevens achter of bel direct.

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook