Flextra voor de schilderssector

In 1997 ontstaan uit de schilder branche

Goed schildersvakmanschap is herkenbaar, alleen dan moet je er wel verstand van hebben. De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de schildersbranche met het besef dat vakmanschap schaars zou worden. Door uitstekend voor onze schilders te zorgen en afspraken na te komen is Flextra uitgegroeid tot de landelijke marktleider in het leveren van vakbekwame schilders in de schildersbranche en vastgoedzorg.

Flextra spreekt de schilderstaal

Ook op kantoor spreken wij uw vaktaal, kennen we de verschillende disciplines en omstandigheden in uw branche, de problemen, maar vooral ook de oplossingen. Wij kennen onze schilders door en door. We kennen de positieve, maar ook de mindere kanten en garanderen daardoor de juiste schilder op de juiste plek. Wij hebben zelf geschilderd en jarenlang schilderwerk gecalculeerd, begeleidt en opgeleverd. Dan weet je als geen ander uit de praktijk, dat als je een werk goed wilt opleveren en er ook nog iets aan wilt overhouden, je volledig afhankelijk bent van de kwaliteiten van je schilders.

Echte gemotiveerde vak schilders

Een echte schilder herkent u zo, alleen al hoe hij zijn kwast in zijn hand houdt, de snelheid van het besnijden, de volgorde van werken en zijn materiaalkennis. Maar er komt meer bij kijken. Vooruitdenken, inzicht, het juiste werktempo, zelfstandigheid, de collegialiteit om samen te werken en de flexibiliteit om de juiste behandeling te geven die de opdrachtgever vraagt. Allemaal zaken waar Flextra haar schilders op selecteert.

Een anderhalf beurt of een tweeënhalve beurt?

Zoekt u een schilder? Dan verbinden wij u direct door met één van onze schilderspecialisten. Zo krijgt elk schildersbedrijf zijn eigen contactpersoon die uw DNA en maatstaven kent en weet wat voor eisen u stelt. Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, zal onze schilderspecialist doorvragen. Om wat voor werk gaat het? Betreft het onderhoud, nieuwbouw, renovatie of is het constructie, sauswerk of particulier werk? Wat voor behandeling is het? Waar is het? Is het laagwerk, steigerwerk of werkt u met een hoogwerker of een hangbak?

De juiste schilder op de juiste plek
Net zoals u zelf rekening houdt met de kwaliteiten van uw eigen schilders maken wij op basis van uw aanvraag ook een keuze uit onze beschikbare schilders om hun kwaliteiten, welke wij goed kennen. Wij zijn er trots op dat we een zeer grote vast kern schilders in dienst hebben, met nauwelijks verloop en dat ruim 95% van onze schilders nog gewoon uit Nederland afkomstig is. Wanneer wij buiten onze vaste kern een nieuwe schilder aannemen op basis van een zeer strenge selectie en criteria, wij willen immers groeien, dan krijgt u dit eerlijk van tevoren te horen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste schilder op de juiste plek krijgt.

In professionele witte werkkleding zonder naamsvermelding

Onze vak schilders verschijnen op uw werk standaard in neutrale professionele schilders werkkleding zonder de naam Flextra. Vanzelfsprekend dragen zij comfortabele werkschoenen volgens de S3 veiligheidsnorm en zijn zij voorzien van alle benodigde PBM’s. Hierdoor kunnen zij op een veilige en vakkundige manier bij u het schildersvak uitoefenen en laten zij bij uw opdrachtgever een professionele indruk achter zonder dat uw opdrachtgever weet dat ze ingehuurd zijn.

Ook voor timmerlieden, houtsaneerders en glaszetters

Steeds meer schildersbedrijven concentreren zich op de totale vastgoedzorg. Het is prettig om te weten dat Flextra hier een aparte afdeling voor heeft. Wij leveren namelijk ook timmerlieden, houtsaneerders met kennis van pasta’s en deelvervangingen en glaszetters.

Waardering voor vakmanschap

Wij waarderen onze schilders enorm, wat wij in alles laten blijken. We lossen hun problemen op of het nu gaat om vervoer, gratis werkkleding en PBM’s, schulden, een fysieke of psychische klacht of een hypotheek. Wij regelen het voor ze. Daarnaast hebben wij enorme inkoopvoordelen voor ze geregeld op professionele verfmerken, muurverven, materialen en gereedschappen. Ze krijgen minimaal 1 keer per jaar een gezellig bedrijfsfeest en allemaal een eindejaar pakket. Wij zijn ervan overtuigd dat u die waardering die wij ze geven, terugvindt in hun motivatie en betrokkenheid op de werkvloer.

Kennis maken of direct schilders nodig?

Maak kennis met één van onze schilderspecialisten en vraag naar onze zeer scherpe tarieven en WKA-gegevens. Heeft u nu al direct schilders nodig? Bel ons op 0180-644033 en wij brengen u in contact met uw accountmanager van de dichtstbijzijnde vestiging. Laat ons bewijzen dat wij verstand van schilderen hebben. Wij zijn u graag van dienst!

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok