Ga terug

ZZP Timmerman

Jij als ZZP-timmerman of freelance-timmerman in de bouw hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende timmerwerkzaamheden zoals: deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deel vervangingen houtrot, houtrot-reparaties, dakkapellen plaatsen, aanbouwen maken, plafonds uitrachelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, het maken van bekistingen, het stelwerk van kozijnen, hang- en sluitwerk vervangen en divers afbouwtimmerwerk.

Jij als allround ZZP-timmerman voert de werkzaamheden volledig zelfstandig uit en je bent verantwoordelijk voor de gewenste kwaliteit en kwantiteit van de timmerwerkzaamheden. Jij levert zelfstandig een mooi en goed stuk timmerwerk af binnen de afgesproken opleveringstermijn.

De Flextra-Groep staat als sinds 1997 bekent als de snelst betalende opdrachtgever voor ZZP’ers en freelancers in de bouw. Alles gebeurt volgens de Nederlandse wetgeving en volgens de voorschriften van de belastingdienst. Vooraf toetsen wij je ondernemerschap en leggen dit voor beide partijen vast in heldere contracten, zodat er juridisch en fiscaal geen enkele onduidelijkheid kan zijn over het ondernemerschap.

ZZP’ers werken graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor De Flextra-Groep betekent:

  • Mooie langdurige bouwprojecten door heel Nederland en altijd vlak bij jouw vestigingsplaats.
  • Uitstekende tarieven.
  • Jij bepaalt welk timmerwerk je uit wilt voeren bv. woningbouw, infrabouw of utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie, houtrotsanering, (klein) onderhoud, betonbouw, enz.
  • Altijd super snel en op tijd je facturen betaald.
  • Werken voor een zeer professionele partij in de bouw.

Wil jij als vakkundige ondernemer in de bouw ook een mooie opdracht binnen halen? Wil jij ook dat jouw facturen altijd binnen 7 dagen betaald worden?  Laat dan hier je gegevens achter. We gaan graag met je in gesprek.

* = Verplichte velden