Flextra in de metaalsector

De metaalindustrie staat bekend om haar pieken en dalen en het is voor veel opdrachtgevers dan ook lastig om aan vaklieden met metaal te komen. Helaas kiezen steeds minder jongeren voor het vakmanschap. Flextra doet er alles aan om jonge mensen te interesseren voor het vakmanschap en is een erkend leerbedrijf.

Investeren in vakmanschap

Gelukkig heeft Flextra sinds haar bestaan in 1997 een goede vaste kern van lassers, pijpfitters, ijzerwerkers, bankwerkers, sleutelaars, isolatiemedewerkers en plaatopzetters in Nederland opgebouwd. We werken met de kleinste tot de grootste metaalbedrijven en beschikken over een grote vaste kern van ervaren vaklieden in het metaal die al jaren voor ons werken. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft.

Op een fabriek in de petrochemie of voor een booreiland?
Wanneer u een aanvraag indient voor extra vaklieden, verbinden wij u direct door met één van onze specialisten uit de metaalindustrie. Deze specialisten komen zelf uit uw branche en spreken uw vaktaal. Zij zullen u een aantal specialistische vragen stellen. De informatie die u geeft, stelt ons in staat de juiste vaklieden te selecteren die passen bij uw bedrijf. Flextra houd rekening met hun kwaliteiten, ervaring en voorkeuren. Zo zorgen wij voor de juiste vakman op de juiste plek.

Kennis maken of direct vaklieden nodig?

Maak nu kennis met één van onze metaal specialisten en vraag naar onze zeer scherpe tarieven en WKA-gegevens. Heeft u nu al direct vaklieden uit de metaalindustrie nodig? Bel ons op 0180-644033. Laat ons bewijzen dat wij “IJzersterk” in metaal zijn. Wij zijn u graag van dienst!

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok