Ga terug

Over Flextra

Verhaal achter Flextra

In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

Wij zijn trots op onze vaklieden, maar willen ook dat zij er trots op zijn dat zij voor Flextra werken. Als wij terugkijken op eerste 25 jaar hard werken, durven wij te zeggen dat we enorm blij zijn dat we zo’n grote vaste kern aan ervaren vaklieden om ons heen hebben verzameld met inmiddels 8 vestigingen in Nederland. In 2017 gingen wij door het magische getal van 1000 werkende vaklieden heen, met uitschieters tot 1300. In 2022 haalden wij onze record omzet van ruim 50 mln en staan we inmiddels op plek 57 in de Flexmarkt top 100.

Onze eerste slogan was: “Bouwen op vertrouwen”. Wil je vertrouwen krijgen dan moet je dat eerst verdienen. Wij durven te zeggen dat we dat vertrouwen in de loop der jaren van onze vaklieden en opdrachtgevers wel gekregen hebben en het tijd is voor een nieuwe slogan. Waar we voor staan en willen uitstralen: “Waardering voor vakmanschap”. Wil jij als vakman ook gewaardeerd worden? Maak een afspraak met je dichtstbijzijnde vestiging van De Flextra-Groep en kom gezellig langs voor een goed gesprek met een bak koffie.