Ga terug

ZZP Brandpreventie

Jij als ZZP brandpreventie monteur of freelancer in de brandpreventie hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende brandpreventiewerkzaamheden zoals: Het brandwerend afdichten van doorvoeringen, het plaatsen van brandwerend plaatmateriaal, het betimmeren van staalconstructies of het aanbrengen van brandwerende coatings. Als echte brandpreventie monteur heb je kennis van zaken hoe je brandwerende materialen op de juiste manier kunt verwerken, zodat deze voldoen aan de gestelde bestekeisen van de opdrachtgever.

Wij hebben altijd hele mooie en uitdagende projecten door heel Nederland en zijn daardoor continu op zoek naar ZZP brandpreventie monteurs. De werkzaamheden vinden vaak in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken.

ZZP’ers werken graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor De Flextra-Groep betekent:

  • Mooie langdurige projecten door heel Nederland en in jouw regio
  • Uitstekende tarieven
  • Jij bepaalt welk soort brandpreventie werk je uit wilt voeren
  • Altijd je facturen snel en op tijd betaald
  • Werken voor een zeer professionele partij in de brandpreventie

Wil jij als vakkundige ZZP brandpreventie monteur ook een mooie opdracht binnen halen? Wil jij ook dat jouw facturen altijd binnen 7 dagen betaald worden? Laat dan hier je gegevens achter. We gaan graag met je in gesprek.

* = Verplichte velden