Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het werk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op ikhebinteresse@flextra.nl

Metaalconservering

Vacature metaalconservering. Ben jij die vakman op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren constructie vakman, hebt passie voor het vak metaalconservering en wilt de juiste waardering voor jouw vakmanschap. Jij zoekt vast werk in de metaalconservering tegen een uitstekend salaris en met veel (Fl)extra’s en een goed pensioen. En je wilt vakwerk wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en dicht bij jouw woonplaats. Hieronder vind je de mooiste vacatures.

Wij hebben waardering voor jou vakmanschap!

Flextra staat bekend om haar vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige werksfeer. Wij komen zelf uit de metaalconservering, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij altijd werk hebt. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het allemaal voor je.

Werkkleding voor professionele vaklieden

We komen zelf uit de branche en weten wij hoe belangrijk het is om goed zittende en professionele werkkleding- en schoenen te dragen. Jij wilt er vast ook op je werk verzorgd en trendy uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor onze vaklieden in de metaalconservering een mooie trendy professionele werkkledinglijn laten ontwerpen, met bijpassende lichte comfortabele S3 werkschoenen en PBM’s. Je krijgt die allemaal gratis zolang jij voor Flextra werkt.

Vier jij ook jouw jubileum bij Flextra?

Al vele constructieschilders, stralers en spuiters gingen jou voor en hebben hun 12,5-jarig jubileum bij Flextra mogen vieren. wij gaan graag met jou ook die langdurige samenwerking aan. Wil jij waardering voor jouw vakmanschap als schilder en langdurig vast werk? Bekijk dan onderstaande schilder vacatures, laat je gegevens achter of bel ons. Je kan direct starten.

Ben jij een constructieschilder, spuiter of straler en ZZP’er in de metaalconservering  op zoek naar mooie projecten tegen een uitstekende en snelle betaling, klik dan HIER!

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig werk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook Instagram TikTok