Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het werk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig werk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden

Engineering

ENGINEERING:

Flextra Engineering is sinds 1997 de betrouwbare partner op het gebied van Engineering, Projectmanagement, Werving & Selectie, Recruitment en Detachering. We zijn proactief, bouwen aan een duurzaam partnership en ontzorgen volledig. Dit alles is gebaseerd op duidelijke, heldere en eerlijke afspraken.

Doordat onze accountmanagers zelf als professional in Uw sector hebben gewerkt, is er veel technisch expertise verworven, deze bruikbare ervaring delen wij graag met onze klanten en kandidaten en dat wordt zeer gewaardeerd. Flextra Engineering beschikt over een groot nationaal en internationaal netwerk en heeft ervaring in de volgende sectoren;
· Energy
· Oil & Gas
· (Petro)Chemie
· Voedsel
· Pharma
We zijn bekent met onderhoud, optimalisatie projecten, shutdowns, turnarounds, specifieke engineeringprojecten.

KANDIDATEN:
Onze kandidaten worden vooraf gescreend zodat deze Uw vacatureprofiel zo goed als mogelijk benadert. Open- en eerlijkheid over een goede overeenkomst is voor ons een belangrijk uitgangspunt.

Het opleidingsniveau varieert van Midden- tot en met Hogerkader, indien gewenst worden er aanvullende technische training of opleidingen door ons verschaft. In goed overleg met de kandidaat en klant zal er gestart worden, door deze service willen wij ernaar streven dat de ‘inzetbaarheid en meerwaarde’ groeit voor zowel onze klant als kandidaat. Ook stagiair(es) en beginners vinden zo via ons hun weg naar een volwaardige ontwikkeling binnen onze industrie. Het functiekader loopt van administratieve ondersteuning, alle voorkomende specialistische functies tot en met directiefuncties. Door de grote diversiteit binnen onze groep mensen vinden we vaak een match tussen u en onze kandidaat.

CONTACT:

Onze kracht zit hem in het persoonlijk contact en de goede begeleiding van onze professionals. Daarbij vinden wij onze klanten zeer belangrijk en investeren we in een goede relatie. Voor een gesprek met uw accountmanager kunt u bellen naar 0180-644033 of mailen naar engineering@flextra.nl

Hoger kader

LinkedIn Facebook Instagram TikTok