Ga terug

Flextra verzekerd

Een passend hypotheekadvies
Vanuit De Flextra-Groep vinden wij het heel belangrijk dat jij je kunt richten op datgene waar je goed in bent. Wij vinden het dan ook prettig jou en eventueel je gezin te ontlasten in allerlei zaken daar omheen. Zo leert de ervaring dat het bij contracten voor bepaalde tijd lastig kan zijn om een hypotheek af te sluiten.

Hulp bij de aankoop van je droomhuis
Wij zijn op zoek gegaan naar een partner, die jou, vanuit een landelijk netwerk, bij je thuis, op kantoor of via beeldbellen kan helpen met het vinden van een passende financiering voor de aankoop van jouw droomhuis. Ook voor het herfinancieren van jouw woning kun je bij hen terecht.

Een hypotheek op maat
In Heilbron hebben wij deze partner gevonden. Op onder andere het gebied van hypotheken en (zorg)verzekeringen is Heilbron je onafhankelijke adviseur. Zij bieden bijna elke geldverstrekker aan die Nederland kent en zullen samen met jou op zoek gaan naar de meest passende financiering.

Meer weten?
Mocht je een afspraak met een adviseur van Heilbron willen maken, klik dan hier of mail naar erik.rebergen@heilbron.nl.


Goede zorg voor jou (en je gezin)
Wat je ook wenst in het leven, je gezondheid is je grootste goed. Dat vinden wij bij De Flextra-Groep ook. Ook vinden wij het belangrijk dat zorg toegankelijk en betaalbaar blijft. Zeker omdat de premies blijven stijgen en een aantal zorgverzekeraars stoppen met collectieve zorgverzekeringen waar alleen korting op werd gegeven. Daarom biedt De Flextra-Groep jou in samenwerking met onafhankelijk verzekeringsadviseur Heilbron een collectieve zorgverzekering aan.

Voordelen collectieve zorgverzekering

  • Persoonlijk en passend advies
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten
  • 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk met specialisten voor vragen en advies
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties
  • Kosteloze verhaalservice na een ongeluk
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen

Wachtlijst: waarom wachten?
Vind je het vervelend om lang te wachten op een behandeling in bijvoorbeeld een ziekenhuis? Bij Heilbron helpen ze je graag om je wachttijd te verkorten. Bij wachtlijstbemiddeling kijken ze allereerst naar jouw wensen. Wat vind je een redelijke wachttijd? Hoe ver wil je maximaal reizen voor een behandeling elders? Daarna zoeken zij voor je uit bij welke zorgverlener de wachtlijst zo kort mogelijk is.”

Daarnaast kunnen zij je ondersteunen bij je zorgadministratie, bijvoorbeeld bij het indienen van facturen. 

Meer weten?
Wil je gebruik maken van de collectieve zorgverzekering via Flextra Groep? De zorg adviseurs van Heilbron kunnen je hierin adviseren, neem gerust contact met ze op of mail naar zorg@heilbron.nl. Dit levert je naast een dekking die optimaal afgestemd is op je wensen en zorgbehoeften, mogelijk ook een besparing op!