Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het werk in de bouw dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Direct contact: Bel 0180 644 033 of mail ons op ikhebinteresse@flextra.nl

Bouw Vacatures

Ben jij die vakman uit de bouw en op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren vakman, hebt liefde voor de bouw en wilt de juiste waardering voor jouw vakmanschap. Jij zoekt vast en langdurig werk in de bouw tegen een uitstekend salaris met veel (Fl)extra’s en een goed pensioen. Natuurlijk wil jij het vakwerk wat jij leuk vindt en waar je goed in bent en dan ook nog eens dicht bij jouw woonplaats. Kijk hieronder voor alle bouw vacatures.

Wil jij ook die waardering voor jouw vakmanschap?

Bij Flextra staan we bekend om onze vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige laagdrempelige sfeer. Wij komen uit de bouw, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij altijd werk hebt bij jou in de buurt. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer naar je werk, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het voor je.

Jij verdient professionele werkkleding en PBM’s

Doordat wij uit de bouw komen, weten wij hoe belangrijk het is om prettig zittende en professionele werkkleding- en schoenen te dragen. Vanzelfsprekend wil jij er ook op je werk verzorgd en trendy uitzien. Daarom hebben wij speciaal voor onze bouwvaklieden van Flextra een trendy professionele werkkledinglijn ontworpen met lichte comfortabele S3 werkschoenen. Jij krijgt deze allemaal gratis zolang jij voor Flextra in de bouw werkt.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking

Vele vaklieden in de bouw hebben hun 12,5-jarig jubileum bij Flextra al mogen vieren. Wij gaan ook graag met jou die samenwerking aan. Wil jij ook die waardering voor jouw vakmanschap? Kijk dan op onderstaande bouwvacatures, laat je gegevens achter of bel ons.

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig werk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden

“Flextra is een hele prettige, gemoedelijke en stabiele werkgever.”

Het verhaal van Frits
LinkedIn Facebook Instagram TikTok