Flextra voor de brandpreventie

Flextra is een begrip in de brandpreventie

Bouwkundige brandpreventieve maatregelen spelen een steeds grotere rol bij nieuwbouw en gebouwenbeheer. De werkzaamheden die ontstaan door deze maatregelen zorgen voor de vraag naar ervaren en vakkundig brandpreventie personeel. Flextra werkt inmiddels al jaren samen met bedrijven en leveranciers die gespecialiseerd zijn in deze branche, waardoor wij zijn uitgegroeid tot de grootste en meest vakkundige partner die uw bedrijf kan voorzien van deskundige brandpreventiemonteurs. Of het nu gaat om het brandwerend afdichten van doorvoeringen, het plaatsen van brandwerend plaatmateriaal of het aanbrengen van brandwerende coating. Bij Flextra kunt u terecht voor de juiste vakman met ervaring die deskundig uw brandpreventie werkzaamheden uitvoert.

We werken voor kleine tot grote bedrijven en beschikken over een grote vaste kern van applicateurs, timmerlieden, spuiters en schilders die al jaren voor ons werken. Bij de huidige marktomstandigheden is flexibiliteit in vaklieden van groot belang. Bij Flextra vindt u die flexibiliteit en vooral de kwaliteit op het moment dat u ons nodig heeft. Voor zowel korte als langdurige projecten en in heel Nederland.

Het Flextra concept werkt. Snel inspelen op de marktvraag, permanente ontwikkelingen van werknemers en flexibiliteit. Zo bent u altijd voorbereidt op: pieken, dalen én ziekteverzuim.

Flextra weet gericht de vaklieden in te zetten die aansluiten op uw vraag. Op kantoor spreken wij uw vaktaal, kennen de verschillende disciplines en omstandigheden in de branche en de problemen, maar vooral ook de oplossingen.

Ook voor de ondersteuning van uw projecten of de invulling van (tijdelijke) vacatures in andere functies binnen eerdergenoemde disciplines en specialisaties zijn wij u graag van dienst.

Bent u op zoek naar vakbekwame vaklieden voor in de brandpreventie? Neem dan direct contact op met uw partner binnen Flextra. Door naar u te luisteren en aandacht te hebben voor onze vaklieden ontvangt u de dienstverlening die u verlangt en bij u past. Voor meer inlichtingen en aanvragen kunt u terecht bij onze afdeling brandpreventie: Mark Braad 06-31655304 en Danny Wijers 06-15391658.

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok