Vind jouw vakwerk
Bel mij terug
Stuur je CV

Wij hebben het timmerwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Bel Flextra direct: 0180 644 033

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Laat je nummer achter en we bellen je terug:

Wij hebben het langdurige vakwerk dat bij jou past én bij jou in de buurt is.

Stuur je CV door en we bellen je terug: upload je CV

Elektromonteur

Vacature elektromonteur. Ben jij die elektromonteur op zoek naar vast werk?

Jij, als ervaren elektromonteur, hebt passie en oog voor het vak en wilt waardering voor jouw vakmanschap. Als elektromonteur zoek jij vast werk tegen een goed salaris met veel (Fl)extra’s en een goed pensioen. Natuurlijk wil jij als elektromonteur het werk wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en dicht bij jouw woonplaats. Hieronder vind je de mooiste elektromonteur vacatures.

Wij hebben waardering voor jou vakmanschap!

Bij Flextra staan we bekend om onze vriendelijke en servicegerichte benadering, de uitstekende en stipte betalingen en de zeer prettige laagdrempelige sfeer. Wij komen zelf uit de techniek, spreken jouw vaktaal en zorgen ervoor dat jij als elektromonteur altijd werk hebt. Of het nu gaat om een hypotheek tegen hele gunstige voorwaarden, vervoer, hulp bij je schulden, het verlengen van je VCA of extra scholing om door te groeien. Flextra regelt het allemaal voor je.

jij verdient Professionele werkkleding- en schoenen voor elektromonteurs

We komen zelf uit de techniek en weten hoe belangrijk het is om prettig zittende werkkleding en werkschoenen te dragen. Vanzelfsprekend wil jij er ook op je werk verzorgd en trendy uitzien als elektromonteur. Daarom hebben wij speciaal voor de elektromonteurs van Flextra een professionele werkkledinglijn laten ontwerpen, met lichte comfortabele S3 werkschoenen en PBM’s. Jij krijgt deze gratis wanneer jij voor Flextra werkt.

Wij gaan voor langdurig samenwerken, jij ook?

Vele elektromonteurs hebben inmiddels hun 12,5-jarig jubileum bij Flextra gevierd. Wij gaan ook graag met jou die langdurige samenwerking aan. Wil jij die waardering voor jouw vakmanschap die je verdient? bekijk dan de onderstaande vacatures voor elektromonteurs.

Ben jij een ZZP’er in de bouw en op zoek naar mooie projecten tegen een uitstekende en snelle betaling, klik dan HIER!

Direct solliciteren

Zoek jij direct langdurig werk bij jou in de buurt? Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

* = Verplichte velden
LinkedIn Facebook Instagram TikTok