Flextra voor de metaalconservering

Een begrip in de metaalconservering

De metaalconservering is in handen van een aantal grote marktspelers en word gekenmerkt door seizoensinvloeden, stops en deadlines. Logisch dat er juist in deze branche veel behoefte is aan een betrouwbare partner voor het leveren van vakbekwame constructieschilders, metalliseerders, stralers en spuiters. Geen wonder dat bijna alle metaalconserveringsbedrijven al jaren een vaste klant van Flextra zijn. We komen immers uit de metaalconservering, spreken uw vaktaal, kennen de disciplines, de eisen, de problemen, maar zeker ook de oplossingen.

Investeren in vaklieden

Flextra heeft sinds haar bestaan in 1997 een grote vaste kern constructieschilders, stralers metalliseerders en spuiters opgebouwd die graag voor ons werken. Helaas kiezen steeds minder jongeren voor het schildersvakmanschap, ze willen geen vieze handen meer. Flextra leidt ook vaklieden op, investeert in opleidingen en scholing. Wij gaan graag met u in gesprek hoe wij dit ook voor uw organisatie kunnen organiseren. Wij investeren in vakmanschap en u kunt daarvan meeprofiteren.

SA 2.5
Wanneer u een aanvraag indient voor extra vaklieden, verbinden wij u direct door met één van onze specialisten uit de metaalconservering. Deze komen zelf uit uw branche en spreken dan ook uw vaktaal. Zij zullen u een aantal vragen stellen. De informatie die u geeft, stelt ons in staat de juiste vaklieden te selecteren die passen bij het werk. Net zoals u zelf rekening houdt met de kwaliteiten van uw eigen schilders, maken wij op basis van uw aanvraag ook een keuze uit onze beschikbare schilders. Wij houden rekening met hun kwaliteiten en beperkingen, hun ervaringen en voorkeuren. Als u vraagt om SA 2.5 dan krijgt u ook stralers die SA 2.5 kunnen stralen. Flextra zorgt voor de juiste vakman op de juiste plek.

Kennis maken of direct vaklieden nodig?

Maak nu kennis met één van onderstaande specialisten uit de metaalconservering. Vraag naar onze zeer scherpe tarieven en WKA-gegevens. Heeft u nu al direct vaklieden nodig? Bel ons op 0180-644033. Laat ons bewijzen dat wij een begrip in de metaalconservering zijn. Wij zijn u graag van dienst.

Direct contact opnemen

Als u uw gegevens hier achterlaat dan nemen wij contact met u op.

* = Verplichte velden

Bel Flextra: 0180 644 033  of mail ons op info@flextra.nl

LinkedIn Facebook Instagram TikTok