Ga terug

Uitzenden Plus!


De juiste werknemers vinden voor uw bedrijf is lastig, tijdrovend en zeer kostbaar. Daarnaast vereist het ook een uitstekende vakkennis van online recruitment, het opstellen van de juiste vacatureteksten, het plaatsen en sourcen op de juiste Job Boards en het voeren van steekhoudende sollicitatiegesprekken. 

Alles wordt uit handen genomen                                                                                     

Samen met u maakt Flextra een profiel van uw toekomstige gewenste kandidaat, we kijken daarbij naar uw eisen qua diploma’s, certificaten, ervaring en vakkennis, om welke werkzaamheden het gaat en uit welke regio hij of zij moet komen. Wij stellen de best mogelijke voor u samengestelde vacature tekst samen en plaatsen deze op alle belangrijke Job Boards, waaronder Indeed.nl , Adzuna.nl , Jobbird.nl , joof.nl , jobonline.nl , marktplaats.nl , vacatures.nl , werk.nl , jobrapido.nl , enz. Wij selecteren en screenen de kandidaten met onze uitstekende know-how en vakkennis. Vervolgens regelen wij een gesprek met u en de door ons gescreende kandidaat. Indien u net zo enthousiast over deze kandidaat bent als wij, dan nemen wij deze kandidaat aan en plaatsen wij deze bij uw organisatie tegen een uitstekend scherp tarief.

Alle risico’s in één tarief

De Flextra-Groep neemt voor u alle risico’s uit handen in één zeer aantrekkelijk uurtarief, waarbij u alleen de gewerkte uren betaald en kunt stoppen wanneer u dit wilt. U hoeft geen lange contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd te geven, waarbij u in veel gevallen ook nog eens een extra hoge WW-premie betaald. U kunt van week tot week bekijken of u nog voldoende werk heeft en aankijken of de werknemer nog voldoende functioneert. U loopt niet het risico dat u twee jaar moet doorbetalen tijdens ziekte, daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de loonadministratie, aangiftes voor de loonheffingen en het pensioen, het bij ziekte  uitvoeren van de Wet Poortwachter en over dure ontslagprocedures en de bijkomende hoge ontslagvergoedingen.

Met één klik

U ontvangt periodiek een mailtje van ons voor de gemaakte uren. U controleert dit en met één klik geeft u hiervoor akkoord. De Flextra-Groep betaalt het salaris en de facturatie volgt. U ontvangt een factuur die 100% correct is, aangezien deze vooraf door u is geaccordeerd.

U zorgt voor het werk en wij zorgen voor de werknemers. Wilt u wel de lusten van een werknemer, maar niet de risico’s en lasten? Neem dan contact met ons op.

Uw voordelen:

  • In één helder tarief heeft u alle risico’s en kosten gedekt en hierdoor inzicht in uw personele kosten.
  • U bespaart heel veel tijd en geld aan administratief werk. Denk maar eens aan alle handelingen richting de belastingdienst, het UWV, het pensioenfonds, de arbodienst en de accountant.
  • Tot 5,5 jaar flexibel uw werknemers inzetten.
  • U heeft een betrouwbare partner op personeelsgebied die u gratis helpt bij al uw HRM vraagstukken.
  • Alle werknemers worden altijd op tijd betaald en al hun vragen worden vriendelijk beantwoord door onze professionele helpdesk, ook tijdens uw vakanties. Zo helpen wij ze met hun hypotheekaanvraag en bij eventuele schulden.
  • Indien u niet voldoende werk heeft of tijdens vakanties, plaatsen wij ze ergens anders door. Dus geen verloren uren.
  • U hoeft zich niet te verdiepen in alle wijzigingen van de cao’s of de Europese- en Nederlandse wetgeving.

    Helder, kostenbesparend en zonder risico’s!