Ga terug

Uitzenden Plus

Hoe werkt payroll?
Mensen in dienst nemen brengt risico’s met zich mee, vereist veel juridische kennis, kost u veel tijd en geld en maakt u minder flexibel. Nu heeft u veel werk en wilt u graag die vakman aannemen die u heeft gesproken, maar u wilt niet het risico lopen dat u twee jaar moet doorbetalen terwijl hij ziek is of u moet doorbetalen terwijl u er eigenlijk geen werk meer voor heeft. Dan praten we nog niet over de loonadministratie, aangiftes voor de loonheffingen en het pensioen, het intensieve uitvoeren van het complexe ziekteverzuim protocol volgens de Wet Poortwachter en over dure ontslagprocedures en de bijkomende hoge ontslagvergoedingen.

Geen risico’s
De Flextra-Groep neemt voor u al deze risico’s uit handen in één zeer aantrekkelijk uurtarief, waarbij u alleen de gewerkte uren betaald en kunt stoppen wanneer u dit wilt. U hoeft geen lange contracten voor bepaalde tijd te geven, waarbij u in veel gevallen ook nog eens een extra hoge WW-premie voor betaald. U kunt van week tot week bekijken of u nog voldoende werk heeft en aankijken of de werknemer nog voldoende functioneert.

Met één klik
U ontvangt periodiek een mailtje van ons voor de gemaakte uren. U controleert dit en met één klik geeft u hiervoor akkoord. De Flextra-Groep betaalt het salaris en de facturatie volgt. U ontvangt een factuur die 100% correct is, aangezien deze door uzelf is geaccordeerd. Door één klik nemen wij alle administratieve werkzaamheden en de juridische verantwoordelijkheden voor onze rekening. Zo eenvoudig is payroll op het moment dat vooraf alles ingeregeld is.

Wel de lusten, niet de lasten
Wilt u wel de lusten van een werknemer, maar niet de risico’s en lasten? Neem dan contact met ons op. Wij doen u graag een zeer goede en scherpe aanbieding en komen om die betrokkenheid te creëren graag bij u langs om bij het gesprek aanwezig te zijn en om samen de contracten te tekenen.

Uw voordelen:

  • In één helder tarief heeft u alle risico’s en kosten gedekt en hierdoor inzicht in uw personele kosten.
  • U bespaart heel veel tijd en geld aan administratief werk. Denk maar eens aan alle handelingen richting de belastingdienst, het UWV, het pensioenfonds, de arbodienst en de accountant.
  • Tot 5,5 jaar flexibel uw payrollmedewerkers inzetten.
  • U heeft een betrouwbare partner op personeelsgebied en krijgt gratis hulp bij al uw HRM vraagstukken.
  • Uw payrollmedewerkers werknemers worden altijd op tijd betaald en al hun vragen worden vriendelijk beantwoord door onze professionele helpdesk, ook tijdens uw vakanties.
  • U hoeft zich niet te verdiepen in alle wijzigingen van de cao’s of de Europese- en Nederlandse wetgeving.

    Helder, kostenbesparend en zonder risico’s!