Ga terug

ZZP Tegelzetter

Jij als ZZP tegelzetter of freelancer hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende tegelzetterswerkzaamheden zoals: Het geheel zelfstandig strak en netjes betegelen van toiletgroepen, badkamers of keukens binnen de afgesproken tijd. Je hebt ervaring met het netjes verwerken van kleine en grote wandtegels, het leggen van vloertegels en gerectificeerde tegels. Ook kun jij tegelreparaties uitvoeren.

Wij hebben altijd hele mooie en uitdagende projecten door heel Nederland en zijn daardoor continu op zoek naar ZZP tegelzetters. De werkzaamheden vinden veelal in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken.

ZZP’ers werken graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordt gehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturen altijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor De Flextra-Groep betekent:

  • Mooie langdurige projecten door heel Nederland en in jouw regio
  • Uitstekende tarieven
  • Jij bepaalt welk soort tegelwerk werk je uit wilt voeren
  • Altijd je facturen snel en op tijd betaald
  • Werken voor een zeer professionele partij in de bouw

Wil jij als vakkundige ZZP tegelzetter ook een mooie opdracht binnen halen? Wil jij ook dat jouw facturen altijd binnen 7 dagen betaald worden? Laat dan hier je gegevens achter. We gaan graag met je in gesprek.

* = Verplichte velden