Flextra werkt... duurzaam in techniek
Flextra werkt... duurzaam in techniek

Flextra Techniek & Metaalconservering

Flextra Techniek & Metaalconservering is in 1997 opgericht door echte vaklieden uit de branche. Een goede vakman herken je direct aan zijn gereedschap, de manier van werken én vooral zijn volgorde van werken. De combinatie van snelheid, nauwkeurigheid, het ruimtelijk inzicht en de beheersing over zijn gereedschap vormt zijn vakmanschap. Dit zijn allemaal zaken waarop Flextra selecteert.

 

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze vaklieden steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde technische bedrijven.

 

Door goed voor onze vaklieden te zorgen en afspraken na te komen is Flextra uitgegroeid tot een financieel gezonde organisatie met 400 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 20 miljoen euro.

 

Flextra Techniek & Metaalconservering is gericht op het inzetten van vakbekwame CV monteurs, loodgieters, sprinklermonteurs, dakdekkers, elektromonteurs, isolatieplaatopzetters , steigerbouwers, pijpfitters, flensmonteurs, lassers, stralers, verspuiters, jachtschilders en constructieschilders. Veelal resulteren onze opdrachten in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Ben jij een vakman in de Techniek of Metaalconservering en ben jij op zoek naar vast werk?

 

Flextra staat bekend om vast werk met waardering voor haar werknemers. Wij bieden een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en goede doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten. Wij denken mee en vinden persoonlijke aandacht en zorg erg belangrijk. 

 

Daar waar noodzakelijk voor de uitvoering van het werk en onder bepaalde voorwaarden stellen wij bedrijfskleding en gereedschap ter beschikking.

 

Niet voor niets hebben wij een grote vaste kern van werknemers en opdrachtgevers waarmee wij al jaren naar wederzijdse tevredenheid samenwerken. In verband met de uitbreiding van onze activiteiten is Flextra Techniek continue op zoek naar geschikte kandidaten.

 

Wij bieden jou een afwisselende baan met de ruimte om jezelf te ontwikkelen, dit binnen een gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

 

Is werken in de Techniek of Metaalconservering jouw passie? Solliciteer dan direct:

 

 

Contactpersonen:

 

Hoofdkantoor Barendrecht:

 

0180-644033

info@flextra.nl

 

Kantoor Tilburg:

 

Dennis Broos
06- 46 42 12 16
dennis@flextra.nl