De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!
De grootste specialist in vakschilders!

Op zoek naar goede schilders? Flextra

De Flextra-Groep is in 1997 opgericht door echte schilders, met het besef dat vakmanschap schaars zou worden. Op basis van een jarenlange ervaring met het calculeren, uitvoeren, begeleiden en opleveren van schilderwerk weten wij uit de praktijk,dat een juiste prijs prestatie verhouding primair wordt bepaald door de kwaliteit van de schilders. Door onze schilderskennis in te brengen is het niet vreemd dat Flextra is uitgegroeid tot de grootste leverancier van schilders in de schildersbranche.


Een echte schilder herkent u aan de wijze waarop hij zijn kwast in zijn hand houdt, de snelheid van het besnijden, de volgorde van werken en zijn materiaalkennis. Hij weet wanneer er met alkydhars- of acrylaatverf moet worden gewerkt. Maar er komt meer bij kijken; vooruit denken, inzicht, het juiste werktempo, zelfstandigheid, de collegialiteit om samen te werken en de flexibiliteit om de juiste behandeling te geven die de opdrachtgever vraagt. Allemaal zaken waar Flextra op selecteert.

 

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en bieden onze medewerkers steeds opnieuw interessante en langdurige opdrachten bij gerenommeerde schildersbedrijven.

 

Flextra Schilders is binnen De Flextra-Groep gericht op het inzetten van vakbekwame gespecialiseerde schilders waarbij de focus is gericht op de specialisaties onderhoud en nieuwbouw.

 

De dienstverlening omvat; uitzenden, werving & selectie en pay-rolling. Veelal resulteert onze dienstverlening in een uiteindelijk vaste aanstelling.

 

Het Flextra concept werkt! Snel inspelen op de marktvraag, permanente ontwikkeling van medewerkers en flexibiliteit. Zo bent u altijd voorbereid op; pieken, dalen én ziekteverzuim.

 

Flextra Schilders weet de werknemer te selecteren die aansluit op uw vraag. Op kantoor spreken wij uw vaktaal, kennen de verschillende disciplines en omstandigheden in de branche, de problemen maar vooral de oplossingen.

 

Ook voor de ondersteuning van uw projecten of de invulling van (tijdelijke) vacatures in andere functies binnen eerdergenoemde disciplines en specialisaties zijn wij u graag van dienst.

 

Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel?  Neem dan direct contact op met uw  partner binnen Flextra Schilders, door naar u te luisteren en aandacht te hebben voor onze schilders ontvangt u de dienstverlening die u verlangt en bij u past.

 

Contactpersonen:

 

Hoofdkantoor Barendrecht:

 

Anton Oudshoorn
+31(0)6- 11 37 02 90

anton@flextra.nl

 

Johan ter Horst
+31(0)6 39 11 44 88
johan@flextra.nl

 

Michel Kapoen
+31(0)6 55 55 51 67
michel@flextra.nl

 

Kantoor Noord-Holland:

 

Michel Kapoen

+31(0)6 55 55 51 67

michel@flextra.nl

 

Kantoor Tilburg:

 

Dennis Broos
+31(0)6 46 42 12 16
dennis@flextra.nl

 

Michel Langenhuijsen

+31(0)6 44336244

michell@flextra.nl

 

Kantoor Groningen en Friesland:

 

Rob Setrodinomo

Regiomanager Noord

+31(0)6 27 44 44 67

rob@flextra.nl

 

Kantoor Gelderland:

 

Alco Ruisch

+31(0)6 18 49 89 00

alco@flextra.nl

 

Kantoor Regio Utrecht

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl

 

Kantoor Regio Oost

 

Erik van de Steeg

+31(0)6 39 11 44 77

erik@flextra.nl